1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Αττική Οδός και η εταιρία λειτουργίας «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» συνεχίζουν με συνέπεια τις δράσεις τους για την οδική ασφάλεια, με στόχο τη συμβολή στη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας. Έτσι, για τρίτη συνεχή χρονιά, προχωρούν σε ολοκληρωμένη διαφημιστική εκστρατεία με κεντρικό μήνυμα «Αρκεί μια στιγμή για μια ζωή», που αναπτύσσεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στον Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο, στο internet και θα υποστηρίζεται με διανομή εντύπων στους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού.

Η κοινωνική αυτή καμπάνια έχει σχεδιασθεί για να ενημερώσει το ευρύ κοινό σχετικά με θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς. Ταυτόχρονα απευθύνεται στους μοτοσικλετιστές, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο η ειδική κατηγορία των οδηγών αυτών, αφού στις στατιστικές εμφανίζονται πολύ υψηλά ποσοστά θανατηφόρων τροχαίων με μοτοσικλέτα στην Αττική.

Παράλληλα, η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» ενίσχυσαν, για τρίτη συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια, που πραγματοποιήθηκαν στο Πικέρμι, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών η Αττική Οδός υποστήριξε για μία ακόμη χρονιά το διαγωνισμό σχολικής έκθεσης με θέμα την οδική ασφάλεια, κατά τον οποίο βράβευσε μετά από κλήρωση τρεις μαθητές που διακρίθηκαν, με χρηματικό έπαθλο 1000 € τον καθένα.

Για τρίτη επίσης χρονιά ανεβαίνει η επιτυχημένη παράσταση «Ο Αττικούλης και η Αχδενπροσεξούλα, STOP στα τροχαία ατυχήματα», σε σενάριο Ειρήνης Κουτσάφτη και σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση. Η παράσταση, που βασίζεται στη μέθοδο του διαδραστικού θεάτρου, απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού, με στόχο την εκπαίδευσή τους σε θέματα οδικής ασφάλειας. Η παράσταση που περιοδεύει κάθε χρόνο στους δήμους της Αττικής, φέτος ξεκίνησε από το Δήμο Ζεφυρίου, με στόχο την προσέγγιση των παιδιών που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον μέχρι σήμερα 26.000 παιδιά

Τα παιδιά και η εκπαίδευσή τους σε θέματα οδικής ασφάλειας είναι επίσης ο στόχος του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος «ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ», την εφαρμογή του οποίου υποστηρίζουν η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», και που υλοποιεί το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» Το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από παιδαγωγούς και συγκοινωνιολόγους βασίζεται στην αρχή της βιωματικής μάθησης μέσα από το παιχνίδι και πραγματοποιείται μέσα στη σχολική τάξη με τη βοήθεια ειδικού εμψυχωτή.

Στο πρόγραμμα που ξεκίνησε πιλοτικά πέρυσι, έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 3000 παιδιά, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να το παρακολουθήσουν 7500 παιδιά.

Με το πρόγραμμα αυτό η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε:» συμμετέχουν στη «Συμμαχία για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΙΟΑΣ, για τη συνένωση δυνάμεων με στόχο την προαγωγή της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι εταιρίες ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., DIAGEO, COSMOTE και PHARMA GENESIS.

Η συμβολή των εταιριών της Αττικής Οδού στην οδική ασφάλεια, αναγνωρίσθηκε έμπρακτα με την πρόσφατη απονομή στις «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», του 1ου Βραβείου για την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μοτοσικλετιστών σχετικά με θέματα ασφαλούς οδήγησης, βράβευση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου «CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2009».